2014. október 16., csütörtök

Fiatalon, szabadon


Csodás dolog fiatalnak lenni. Ez az az élet szakasz amikor semmiért és senkiért nem felelsz. Különösebb következmények nélkül örülhetsz meg és szerezheted meg azokat a tapasztalatokat amik aztán a későbbi életed során az iránytűd lesz.
Az érzés mikor kábult állapotban borral a kezedben, egymás után szívod a cigarettát és legjobb barátod oldalán sétálsz az éjszakába. Annyira  boldog vagy, minden nyomasztó dolog hírtelen semmisé válik, akkor érzed magadat igazán szabadnak. Beragyogjátok, a tánc parkettet, olyan mintha minden megtörténhet, együtt sírtok nevettek és bele keveredtek minden féle örültségbe, a fiúk meg csak sorba jönnek. Egy éjszaka alatt szerelmes leszel. De felkel a nap a bulinak vége és kiábrándulsz, minden féle szívfájdalom nélkül.
Mikor haza fele sétálsz egy kicsit szomorú leszel hisz egyszer ennek az időszaknak is vége lesz. A bulik emléke megfakul, a barátság megszakad, még akkor is ha esküt tesztek hogy örökké. Az érzés viszont megmarad és visszagondolva semmit sem bántál meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése